Gelezen: Voor Jou – Jojo Moyes

Voor Jou
Auteur: Jojo Moyes
Uitgeverij: De Fontein
ISBN: 978903251382
Aantal bladzijdes: 408
Verschijningsdatum: 2013

Achterflap:

Louisa en Will zijn absolute tegenpolen. Als Lou wordt aangenomen om voor Will te zorgen, die sinds een ongeluk in een rolstoel zit, botsen hun karakters ook onmiddellijk. Maar als ze ontdekt wat hij voor ogen heeft, besluit ze alles op alles te zetten om hem van gedachten te doen veranderen. Alleen, hoe overtuig je iemand dat er nog zo veel avonturen te beleven zijn, als je zelf de wereld niet durft te ontdekken?

Mijn mening:

Een boek dat mij in eerste instantie aan de aangrijpende film Intouchables deed denken, werd al snel een boek dat ik niet snel zal vergeten. De veranderde kijk op de wereld van Will, de gedachten van Louisa hierover en het verloop van het verhaal hielden me bezig. “Hoe zou ik me voelen in deze situatie?”, “Hoe zou ik reageren?” en “Wat zou ik van mijn leven maken?” waren vragen die geregeld in mijn hoofd opkwamen. Geboeid om er achter te komen hoe het verhaal verder ging kon ik het boek maar moeilijk wegleggen.

Eerder schreef ik van dit boek een recensie voor op Onlybyme. Lees daar mijn volledige recensie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *