Unboxing: Kookswap

“Of je nu wel of niet van koken houdt. Iedere dag moet er weer eten op de tafel staan.” Dit is een van de gedachtes waarmee Saar van Swappenforfun mee worstelde. Heb maar eens elke dag inspiratie; iets wat soms toch wel lastig is. Nadenkend om nieuwe kook inspiratie op te doen besloot ze een Swap te organiseren. Ik een persoon die erg houdt van koken; moest dan ook meedoen.

Wat was de bedoeling van deze Swap:

Maak een swap in het teken van keuken en koken! Denk hierbij aan een: receptenboek, pannenlappen, schaaltjes, spatels, theedoeken, servetten of iets anders waarvan jij denkt dat hoort er zeker bij. Wat wel verplicht is, is een recept geven die jij vaak maakt. Dat mag van alles zijn! Maak van het opschrijven van het recept een leuke creatie! We verzenden in brievenpost pakket.

Wat heb ik gekregen:

Mijn loodje was terechtgekomen bij Laura. Wat inhield dat zij voor mij deze swap heeft gemaakt. Bij het openen van de doos stond ik gelijk versteld van alle cadeautjes die ik gekregen had. Wat veel zeg; en ook erg leuk ingepakt. (Ik wilde bijna het vrolijkje stippen papier bewaren (Bloos). Bij het uitpakken van de cadeautjes werd ik steeds vrolijker. Echt wat heb ik leuke dingetjes gekregen. Ik ben er dan ook echt heel erg blij mee! Zeker het doosje, het receptenboekje en de planner komen goed van pas! Maar ook de thee en de popcorn zullen heerlijk worden opgedronken / gegeten als ik een avondje voor de tv zit. Heerlijk met de kaarsjes aan, en een dekendje op de bank. Laura, ik wil je nogmaals bedanken voor je leuke cadeautjes; ik ben er echt heel erg blij mee!!

 

 

                  

Voor wie ging ik aan de slag:

Ikzelf ging aan de slag voor Joske. En al snel nadat ze haar pakje had ontvangen zag ik dit leuke berichtje verschijnen op instagram! Leuk om te zien dat ze mijn paketje zo leuk vond! Ik vond het dan ook erg leuk om voor dit pakje samen te stellen. En ik heb dit dan ook met liefde gedaan! Veel plezier met alles wat je geregen hebt Joske.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *