Unboxing: Kaartenswap Thema Herfst

Op Instagram zag ik een berichtje voorbij komen dat er een kaartenswap met het thema Herfst werd georganiseerd. Na het lezen wat de bedoeling was, wist ik gelijk; hier wil ik aan mee doen. En zo gaf ik me op en kreeg ik enkele dagen later mijn loodje binnen. Deze Kaartenswap Thema Herfst werd georganiseerd door: Kaartenswap.

Wat was de bedoeling van deze swap:

Je maakt 4 kaarten binnen het thema “herfst”. Daarvan zijn er 2 diy kaarten. Schrijf een leuk verhaaltje, gedichtje, quote erbij. Ga helemaal los en stuur de kaartjes naar je maatje. Verstuur de kaarten (in 1 enveloppe) uiterlijk 19 oktober. Laat natuurlijk wel jouw ontvangen kaartjes en eventuele sneak peeks zien met de tag: #kaartenswapherfst #kaartenswap

Welke kaartjes kreeg ik:

 

Mijn loodje was terechtgekomen bij Jasmijn. Wat inhield dat ik van haar 4 kaartjes kreeg. En ik moet eerlijk zeggen dat ik ze echt super leuk vind. Alleen al bij het zien van de verpakking waarin de kaartjes kwamen werd ik vrolijk! De mooie herfstenvelop zorgde ervoor dat ik mijn pakje bijna niet open wilde maken, echter won mijn nieuwsgierigheid uiteindelijk toch. En na het openen van de envelop werd ik alleen maar enthousiaster. Ik haalde vier prachtige kaartjes tevoorschijn. De mooie herfstkleuren op het geschilderde kaartjes, de sprekende quotes op de andere zorgde voor een glimlach op mijn gezicht. Ik ben dan ook erg blij met de prachtige kaartjes die ik gekregen heb! En ik zal ze dan ook zeker allemaal gaan versturen. Nogmaals heel erg bedankt Jasmijn!

 

 

               

 

Voor wie ging ik aan de slag:

Ikzelf ging aan de slag voor Mariska en maakte alle 4 de kaartjes zelf. Zelf ben ik begonnen met de handlettering kaartjes te maken (en ik moet zeggen voor de eerste 2 kaartjes die ik gemaakt heb; zijn ze goed gelukt) Daarna ben ik aan de slag gegaan met de andere twee kaartjes; en ook deze vind ik grappig en leuk. Toch was ik na het maken van mijn kaartjes een beetje onzeker. Ik begon namelijk te twijfelen of mijn kaartjes wel leuk genoeg waren en of Mariska er wel blij mee zou zijn. Zeker na het zien van sneakpeaks van andere deelneemers, kreeg ik het idee dat mijn kaartjes niet leuk genoeg waren.

 

Al snel bleek dat ik me voor niets zo “zorgen” had gemaakt! Mariska vond mijn kaartjes namelijk erg leuk! Ze plaatsten dit dan ook op Instagram: “Bedankt lieve Sharon voor je fantastische kaarten en lekkere theetjes! Een feestje in de brievenbus. De herfst wordt zo steeds leuker😊!” Waarna ze later nog onder mijn sneakpeak pooste dat ik niet onderzer had hoeven zijn! Echt heel lief!

               

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *