Gelezen: Meesterdeal – Marlen Beek Visser

Meesterdeal
Auteur: Marlen Beek Visser
Uitgeverij: Ellessy
ISBN: 9789086603121
Aantal bladzijdes: 279
Verschijningsdatum: December 2016

Achterflap:

Als Bo van Lierop ontdekt dat haar zestienjarige dochter Eva en verhouding heeft met haar mentof, een man van tweeënveertig, lopen de spaningen binnen het gezin hoog op. Het feit dat Bo en haar man Adam al jaren een geheim met zich meedragen maakt de situatie er niet eenvoudiger op. Is dat de reden dat Adam zich steeds vreemder gaat gedragen? Bo’s enige uitvlucht is haar vrijwillegersbaantje bij de hulplijn en in het bijzonder Emiel, een cliënt met wie ze een band opbouwt. Emiel weet een manier om haar te helpen. Net als Bo op het punt staat om de confrontatie aan te gaan met Eva’s mentor, gebeurt er iets wat een schol van ontzetting teweegbrengt.

Mijn mening:

Marlen heeft met dit boek ervoor gezorgd dat ik fan ben geworden van haar. Ik kan dan ook al met zekerheid zeggen dat ik meer van haar ga lezen. Haar schrijfstijl is duidelijk en prettig wat er voor zorgde dat ik dit boek binnen twee dagen uit had. (Geloof me dan doe je iets goed; want ik lees vooral voor het slapen gaan.) Het actuele thema wat in dit boek verwerkt zit zorgde voor herkenbaarheid, al denk ik dat er “vroeger” ook al veel tienermeisjes verliefd zijn geworden op een leraar.

Eerder schreef ik van dit boek een recensie voor op Onlybyme. Lees daar mijn volledige recensie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *