Gelezen: Jij met mij – Robbert Jan Henkes

Jij met mij
Auteur: Robert Jan Henkes
Illustraties: Marga van den Heuvel
Uitgeverij: Querido Kinderboeken
ISBN: 9789045120164
Aantal bladzijdes: 48
Verschijningsdatum: maart 2017

Achterflap:

En we varen,
En we varen,
Door het eindeloze blauw,
En we varen,
En we varen,
Jij met mij en ik met jou

Mijn mening:

Ik vind dit dan ook echt een leuk boek. De gedichten lezen makkelijk weg. Je kan ze op een leuke manier voordragen aan kinderen, waardoor ze een “andere” leeservaring zullen krijgen. De onderwerpen die worden behandeld in de gedichten zijn hedendaags wat ik erg leuk vind om te ervaren.

Eerder schreef ik van dit boek een recensie voor op Onlybyme. Lees daar mijn volledige recensie.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *