Gelezen: Geruisloos – Ellen de Vriend

Geruisloos
Auteur: Ellen de Vriend
Uitgeverij: Karakter Uitgevers B.V.
ISBN: 9789045212739
Druk: 1e druk
Aantal bladzijdes: 259
Verschijningsdatum: mei 2017

Achterflap:

De succesvolle journaliste Stefanie is getrouwd met sleepbootkappitein Paul. Hun dochter Nina is zes. Omdat se spanningen in hun huwelijk flink zijn opgelopen, gaan ze op vakantie naar Zeeland. Twee weken tijd voor elkaar in een huisje op het strand moet hun relatie nieuw leven inblazen. Beiden weten ze dat dit de laatste kans is om hun relatie te redden.

Stefanie raakt in de ban van haar ex-vriend Timo die in een naburig huisje met zijn merkwaardige vrouw Marlen op vakantie is. De gevoelens die ze plotseling weer voor Timoe voelt, verwarren haar, en brengen haar in een lastige positie ten opzichte van haar man. Dit zet haar relatie nog meer op scherp en opent haar tegelijkertijd haar ogen voor een nieuwe toekomst, zonder Paul, die steeds meer als een blok aan haar been begint te voelen.

Maar hoe zorgt ze dat Timo’s vrouw van het toneel verdwijnt, en waarom gedraagt die zich co merkwaarding? Wat begint als een onstpannen vakantie, eindigt als een angstaanjagende nachtmerrie waaruit ontwaken onmogelijk blijkt.

Mijn mening:

Persoonlijk vind ik dit echt een vakantie boek. Een boek wat heerlijk wegleest als je op het strand zit, in je tuinstoel ligt in de tuin of op je balkon. De schrijfstijl die de schrijfster gebruikt is erg prettig en duidelijk. De spanning in het boek wordt op een goede manier opgebouwd en zorgde er in mijn geval voor dat ik het boek niet meer weg wilde leggen.

Eerder schreef ik van dit boek een recensie voor op Onlybyme. Lees daar mijn volledige recensie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *