Gelezen: Feesten met Wiebel en Kriebel – Els Roeterdink

Feesten met Wiebel en Kriebel
Auteur: Els Roeterdink
Illustraties: Floortje Klinkenberg
Uitgeverij: Droomvallei
ISBN: 9789491886577
Druk: 1e druk
Aantal bladzijdes: 68
Verschijningsdatum: oktober 2016

Achterflap:

Wiebel is een vrolijk jongetje, met een wel heel bijzonder vriendje. Kriebel is paars, lief én hij woont op Wiebels scouder. Wiebel en Kriebel beleven samen tien vrolijke avonturen, waarbij je bijna niet stil kunt blijven zitten. Maar dat hoeft ook niet… De voorleesverhalen zijn om mee te bewegen!

Feest jij mee met Wiebel en Kriebel? Ontdek de vele feesten die Nederland rijk is. zing, dans, hos en verwonder je over de veelijdige invulling van de dagen en lees spelenderweijs iets over de achtergronden bij de feesten. Hoeze!

Mijn mening:

Wat ben ik blij verrast zeg! Dit is echt een vrolijk, leuk en inspirerend boek. Ik moet eerlijk bekennen dat ik de uitleg voorin het boek twee keer heb gelezen voordat ik begreep hoe dit boek in zijn werk ging. Maar toen ik het eenmaal begreep, wist ik gelijk dat dit een heel leuk boek zou worden.

Eerder schreef ik van dit boek een recensie voor op Onlybyme. Lees daar mijn volledige recensie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *