Gelezen: Carl Mops, die plotseling een gezin heeft – Fabiola Nonn en Lukas Weidenbach

Carl Mops, die plotseling een gezin heeft – Deel 3
Auteurs: Fabiola Nonn en Lukas Weidenbach
Illustraties: Joëlle Tourlonias
Uitgeverij: Aerial Media Company
ISBN: 978940201787
Aantal bladzijdes: 26
Verschijningsdatum: april 2017

Achterflap:

In het leven van Carl gaat veel veranderen als zijn grote liefde Coco samen met haar baasje bij hen komt wonen. Carl is heel gelukkig maar zijn vriendinnetje Paula is minder enthousiast. Wat is er toch met haar? Dan gebeurt er iets wat niemand had verwacht.

Onderliggende thema: Zwangerschap

Carl en Coco worden papa en mama, een gebeurtenis die het leven van de hondjes veranderd. De weg naar het ouderschap wordt op een leuke en begrijpbare manier beschreven. De “klachten” die een vrouw kan hebben tijdens een zwangerschap komen aan bod. Op een begrijpbare en luchtige manier worden ze besproken. Maar ook de gevoelens na de bevalling, of het feit dat je het als ouders druk hebt met een pasgeborene komen aan bod.

Mijn mening:

Dit is het derde boek van Carl Mops wat ik lees. Ik ben persoonlijk dan ook fan geworden van deze boekjes. De luchtigheid waarin ze alle drie geschreven zijn spreekt me aan. Maar ook de leuke en passende afbeeldingen zijn geweldig. De tekst is ook in dit boekje duidelijk, en begrijpelijk. Eigenlijk vind ik het heel lastig om nog iets te kunnen zeggen wat ik in de voorgaande delen nog niet heb gezegd.

Eerder schreef ik van dit boek een recensie voor op Onlybyme. Lees daar mijn volledige recensie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *