Bloggerscafé

Welkom, welkom in het meest gezellige café op deze wereld. Kies snel een stoel uit, stop je adapter van je laptop, telefoon, tablet of wat dan ook in de stroom’en kom eens gauw kijken wie er allemaal in het bloggerscafé te vinden is Zoals jullie vast niet ontgaan is dat ik blogjes schrijf, is dat niet het enige wat ik doe. Ik vind het dan ook heerlijk om met een kopje thee te vertoeven in mijn bloggerscafé en blogjes te lezen van mijn collega’s. Spannende verhalen, grappige stukjes of een kijkje n in de wereld van een andere blogger., je vind het hier allemaal.

Omdat ik de beroerdste niet ben, heb ik een overzicht gemaakt van alle blogs die ik volg. Ik lees ze met veel plezier, dus ik weer zeker dat jullie dat ook zullen doen. Neem dus snel plaats achter je laptop, telefoon of tablet en klik op de onderstaande links waarna ik je veel leesplezier toe wens.

Ohja, heb je zelf nog een blog die niet mag ontbreken in mijn bloggerscafé? Laat het me dan weten, ik ben namelijk altijd opzoek naar (nieuwe) leuke blogs. Ik wens je nogmaals veel leesplezier toe!